Welkom bij de Vooruitgang

Van een kop koffie tot dansen diep in de nacht. In onze grote gezellige huiskamer kun je ieder moment van de dag eten, drinken, praten, ontmoeten, zien en gezien worden. Stap gezellig binnen voor een lekkere lunch, borrel of diner, of neem plaats op ons terras in de zon en geniet van de relaxte vibes van onze urban jungle in hartje Eindhoven.

Tot snel!

*Het is helaas niet mogelijk om vooraf speciaal voor ons terras te reserveren. Zeker zijn van een plekje? Maak dan een reservering voor ons restaurant!
Ons restaurant en verwarmde terras zijn dagelijks geopend tot 20:00. Kom snel langs en kies een mooie plekje uit of maak vooraf een reservering (alleen voor binnen mogelijk). In verband met de nieuwe coronamaatregelen zijn wij dagelijks geopend en werken wij met een aangepaste kaart.

Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij De Vooruitgang op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!

OPENINGSTIJDEN
Zo – Wo: 11:00 – 23:00
Do: 11:00 – 00:00
Vr – Za: 11:00 – 03:00

Bijzonderheden
– Op vrijdag en zaterdag worden tafels en stoelen om 22:00u weggehaald voor ombouw naar het avondprogramma

Markt 11
5611 EB Eindhoven
040 243 3995
directantwoord@de-vooruitgang.nl

VOLG ONS
Facebook: DeVooruitgang
Instagram: @de_vooruitgang
Twitter @DeVooruitgang