Welkom bij de Vooruitgang

Ons restaurant en verwarmde terras zijn dagelijks geopend. Kom snel langs en kies een mooie plek uit om te genieten. De lekkerste gerechten serveren wij vanaf nu vanuit een sprankelend nieuwe keuken!

Carnaval vieren in Eindhoven (Lampegat) doe je natuurlijk bij De Vooruitgang!
Van vrijdag 17 februari t/m maandag 20 februari maken we er één kei skôn feest van. Vier dagen lang zingen, drinken én dansen.
Met iedere dag muziek van de leukste DJ’s zoals;
  • Lambue

  • H3

  • Rugged

  • Smerrig Diskjochies

  • Behave

  • Dyon


Tot snel!

*Vanwege de grote vraag naar zitplaatsen op het terras willen wij iedereen een eerlijke kans geven om hiervan gebruik te kunnen maken. Het is daarom niet mogelijk om hiervoor te reserveren.
Ons restaurant en verwarmde terras zijn dagelijks geopend tot 20:00. Kom snel langs en kies een mooie plekje uit of maak vooraf een reservering (alleen voor binnen mogelijk). In verband met de nieuwe coronamaatregelen zijn wij dagelijks geopend en werken wij met een aangepaste kaart.

Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij De Vooruitgang op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!

OPENINGSTIJDEN
Maandag – Woensdag: 11:00 – 23:00*
Donderdag: 11:00 – 00:00
Vrijdag – Zaterdag: 11:00 – 03:00
Zondag: 11:00 – 23:00

Markt 11
5611 EB Eindhoven
040 243 3995
directantwoord@de-vooruitgang.nl

VOLG ONS
Facebook: DeVooruitgang
Instagram: @de_vooruitgang
Twitter @DeVooruitgang