Welkom bij de Vooruitgang

De keuken van het gezelligste stadscafé van Eindhoven wordt momenteel verbouwd. Eind mei verwachten we onze gasten weer de lekkerste gerechten te kunnen serveren vanuit een sprankelend nieuwe keuken. Tot die tijd ben je natuurlijk welkom voor een drankje.

Tot snel!
Ons restaurant en verwarmde terras zijn dagelijks geopend tot 20:00. Kom snel langs en kies een mooie plekje uit of maak vooraf een reservering (alleen voor binnen mogelijk). In verband met de nieuwe coronamaatregelen zijn wij dagelijks geopend en werken wij met een aangepaste kaart.

Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij De Vooruitgang op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!